Pozovite nas direktno: +382 69 035 121
Obala Radovića, V.Pijesak, Vidite mapu
 

Saznajte sve O nama

TRADICIJA & ISKUSTVO

Firma Radović de lux je osnovana 1998g.,bavi se trgovinom i ugostiteljstvom.U okviru nje funkcionišu APARTMANI DEUS, koji su novosagrađeni moderni objekat, na samoj obali plaže Veliki pijesak na 10-om km magistralnog puta Bar-Ulcinj. U okviru objekta rade i mini market, café piceria, pošta, suvenirnica, sopstveni besplatni parking.

Kvalitetom usluga i domacinskim pristupom zelimo da budemo lideri u turistickoj ponudi na podruciju Bara a i sire. Prvenstveni cilj nam je da nasi gosti odu zadovoljni i da nam se sa zadovoljstvom vracaju.

Jasmina Radović, Apart Manager

MODERAN DIZAJN

Objekat raspolaže sa 17 smještajnih jedinica i to 11 soba i 6 studio apartmana. Sve sobe imaju pogled na more i prostrane terase, centralnu klimatizaciju, kablovsku tv, internet, video nadzor, a svaki studio apartman ima mini kuhinju sa potrebnim posuđem. Svi gosti apartmana Deus imaju pravo na besplatno korišćenje ležaljki koje su na vrhu objekta. U sklopu objekta nalazi se recepcija, a objekat je uz video nadzor i fizički obezbijeđen.

 

HILJADUGODISNJI MASLINJACI

Porodica Radovic posjeduje preko 160 korijena svojih maslina starosti preko 2500 godina.U objektu apartmana Deus moze se degustirati i kupiti hladno cijedjeno djevicansko maslinovo ulje. U zavisnosti od interesovanja gostiju bice organizovani izleti u maslinjak.

Od ove sezone (2013g) nudimo mogucnost iznajmljivanja rent a car auta.

Uradite rezervaciju

Pošaljite nam poruku sa željenom sobom ili apartmanom i brojem noćenja a mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati i potvrditi Vašu rezervaciju

    Prijatelj sajta